Intrați în legătură
Căutare
rom
ştiri
ştiri
ştiri

Structura pieselor turnate și a suprafețelor de contact cu aerul

August 22nd at 10:46am

Structura și suprafața de contact cu aerul pieselor turnate! Deoarece turnările sale se răcesc și se solidifică mai repede într-o matriță de metal decât într-o matriță denisip, matrița de metalnu are toleranță. Prin urmare, în timpul turnării cu matriță de metal, efortul de turnare care apare în piese turnate este mai mare decât cel din turnarea cunisip și există o tendință mai mare de fisurare. În procesul de aplicare, există și o simplă lipsă de turnare și izolație la rece.

 

Grosimea peretelui pieselor turnate trebuie să fie uniformă, iar tranzițiile și conexiunile dintre pereți trebuie să fienetede. Cerințele pentru colțurile rotunjite adecvate la colțurile produsului sunt mai stricte decât cele pentru turnarea înnisip. Echipamentul ar trebui să schimbe pereții conectați drept la conexiuni oblice.

 

Părțile relativ subțiri ale structurii de turnare ar trebui să fie întărite cunervuri, proeminențe etc., ceea ce poate preveni eficient fisurile de turnare. În timpul utilizării, părțile remarcabile, cum ar fi proeminențele,nervurile, flanșele etc., care împiedică scurtarea liberă a turnării, trebuie reduse cât mai mult posibil.

 

La armareanervurilor pe piese turnate, estenecesar să se ia în considerare impactul acestora asupra scurtării turnării în timpul utilizării. Acest lucru poate preveni apariția unei turnări insuficiente și a izolației la rece în turnările metalice. Trebuie remarcate următoarele aspecte structurale.

 

Grosimea peretelui pieselor turnate trebuie să fie suficient de subțire, mai ales când scara de turnare este mare. Produsul ar trebui să fie util și estenecesar să se prevină planurile orizontale mari în timpul utilizării, deoarece lichidul metalic crește lent în timpul turnării.

 

Structura și suprafața de contact cu aerul pieselor turnate! Suprafața pieselor turnate care vin în contact cu aerul este mare și predispusă la oxidare. În plus, datorită disipării rapide a căldurii a metalului, curgerea metalului topit se pierde rapid, rezultând deficiențe, cum ar fi turnare insuficientă, includere de zgură și izolație la rece.